Компютърна поддръжка

Компютърна поддръжка

Същността на работа на фирма „Лечебница за компютри“ ООД е следната: една от изброените фирми става клиент на фирмата след като се подпише договор за абонаментна компютърна поддръжка. В този договор се посочва оборудването, което ще бъде поддържано и броя на посещенията месечно на висококвалифицирани служители на фирма „Лечебница за компютри“ ООД при клиента. При всяко посещение специалистите на фирмата правят диагностикана техниката и ако има някакви проблеми, ги отстраняват. Ако случайно се получи някаква авария при поддържаното оборудване, то тя се отстранява безплатно от служители на фирма „Лечебница за компютри“ ООД в рамките на същия ден или до 6 работни часа след получаване на заявката от клиента, ако причината не е хардуерна или в резултат употребата на нелицензиран софтуер. При всяко посещение служител на фирмата попълва протокол за решението на проблема и/или препоръки за разрешаването му.

Клиентите на фирма „Лечебница за компютри“ ООД печелят от абонамента, компютърна поддръжка в няколко насоки:

  • не е нужно да назначават високоплатен компютърен специалист на висока заплата и осигуровки при условие, че той няма да бъде ангажиран пълноценно.
  • ще разрешава голяма част от компютърните си проблеми бързо и професионално. Бързо и професионално чрез отдалечено администриране със сигурна и криптирана връзка.
  • ще получават професионална консултация от IT специалисти с над 10-годишен опит в БГ IT бранш за покупката на компютърно оборудване като решенията за това са си изцяло на клиента.

Договорът за абонаментна, компютърна поддръжка с фирма „Лечебница за компютри“ ООД осигурява дългосрочна нискоструваща сигурност на клиента.
Клиентът получава правото да купува на преференциални цени техника от фирма „Лечебница за компютри“ ООД за оборудването на своя офис.
Клиентът получава данъчна или опростена фактура (в зависимост от нуждите му).

За връзка с нас