Продължете към съдържанието

За нас

Фирма “ЛИП Трейд” ООД е насочена в абонаментна и извън абонаментна поддръжка на компютърни системи (настолни компютри, мобилни компютри, частни и корпоративни компютърни мрежи, сървъри, телефонни централи, системи за видеонаблюдение и т.н.), хардуер, софтуер и периферия на територията на гр. София, България. Фирмата се занимава с търговия на качествена компютърна техника и всичко свързано с нея. Фирмата поддържа електронен магазин с над 14000 продукти, които ежедневно се обновяват и актуализират на конкурентни и добри цени. Чрез дейността си фирмата се старае да бъде полезна и да спомага изключително много за оптимизираното на дейността на своите клиенти  при използването на компютърни системи в професионалната им работа. Клиентите на “ЛИП Трейд” ООД са от всякакво естество: български и чужди, частни и държавни, малки и големи компании. Същността на работата на “ЛИП Трейд” ООД е следната: една от изброените фирми става клиент на фирмата след като се подпише договор за абонаментна компютърна поддръжка . В този договор се посочва оборудването, което ще бъде поддържано и броя на посещенията месечно на висококвалифицирани служители на “ЛИП Трейд” ООД при клиента. При всяко посещение специалистите на фирмата правят диагностика на техниката и ако има някакви проблеми, ги отстраняват. Ако случайно се получи някаква авария при поддържаното оборудване, то тя се отстранява безплатно от служители на “ЛИП Трейд” ООД в рамките на същия ден или до шест работни часа след получаване на заявката от клиента, ако причината не е хардуер или в резултат на употребата на нелицензиран софтуер. Клиентите на “ЛИП Трейд” ООД печелят от абонамента в няколко насоки: Не е нужно да назначават високоплатен компютърен специалист на висока заплата и осигуровки при условие, че той няма да бъде ангажиран пълноценно. Няма нужда да се съобразяват с това дали е в годишен отпуск или неплатен за неопределено дълго време. Тоест клиентите не са зависими от едно лице, а имат на разположение екип от специалисти, които изцяло могат да подбират с предпочитания. Клиентите на “ЛИП Трейд” ООД имат възможност да подобрят компютърните си умения на базата на дистанционната поддръжка  да получават професионална консултация от IT специалисти с над 10-годишен опит в българския IT бранш за покупката на компютърно оборудване, като решенията за това са  изцяло на клиента. Изборът е Ваш при закупуване и избор на периферия и офис техника без да бъде закупена на всяка цена от фирмата. Договорът за абонамент с “ЛИП Трейд” ООД осигурява дългосрочна нискоструваща сигурност на клиента.
  • Клиентът получава правото да купува на преференциални цени техника от “ЛИП Трейд” ООД за оборудването на своя офис.
  • Клиентът получава данъчна или опростена фактура (в зависимост от нуждите му).
  • При 70 % от случаите проблемите се решават в рамките на 15 мин. от подаване на заявката благодарение на специялизирания център на фирмата за дистанционен достъп.
  • Използва се продукт разработен от специалисти администратори във фирмата с висока сигурност, надеждност и лесен потребителски интерфейс.
  • Примерна оферта за месечен абонамент: настолен компютър на месец – 20.00 лв, сървър на месец – 60.00 лв. За повече от 10 устройства цената е по-договаряне.
  • Цената е за един брой компютър.
  • Конкретна оферта се дава след направен на оглед, като се взима предвид и местоположението на клиента, възможност за паркиране, достъпност, състоянието на мрежата и амортизацията на техниката, което влияе пряко върху вложеното време за обслужване.
  • При допълнителна нужда фирмата регистрира, изгражда и поддържа интернет страници по проект на клиента. При желание  за допълнителна информация, то тя любезно ще Ви бъде предоставена. Очакваме ви!
С уважение Любомир Цоков – (+359) 899 / 555 333, Петко Груев – (+359) 899 / 555 444 Тел: (+359) 2/489 00 00, Тел./факс: (+359) 2/971 98 14; (+359) 2/971 39 95