Продължете към съдържанието

Компютърна поддръжка

С подписването на един договор за абонаментна компютърна поддръжка вие се освобождавате от задължението да имате системен администратор на работа при вас. „ЛИП Трейд“ ООД има вече 2 десетилетия опит поддръжка на компютри, поддръжка на сървъри, поддръжка на web страниици, антивирус, поддръжка на мрежи, поддръжка на видеонаблюдение.

Този опит се натрупва и обогатява ежедневно от нашия професионален екип, който успешно се грижи за абонаментна и извън абонаментна компютърна поддръжка на над 3000 компютри, над 160 сървъри, над 500 принтери, над 40 интернет страници, над 2000 имейл адреси, над 400 камери за видео наблюдение,  над 50 DVR устройства и др. Имате възможност да пазарувате изгодно от нас.

По-евтино

Месечната такса при договор за абонаментна компютърна поддръжка за всички налични персонални компютри (вкл. преносими), сървъри, мрежови устройства за архивиране, съществуващи рутери, суичове, принтери и други устройства намиращи се във Вашия офис в гр. София е с пъти по-ниска от разходите, които Вие трябва да правите, за да имате и поддържате собствен IT отдел, който да се грижи за тази техника.

Без ограничения

В таксата за абонаментна компютърна поддръжка се включва неограничен брой посещения на компютърен специалист на "ЛИП Трейд" ООД по Ваши заявки за разрешаване на всякакви софтуерни и хардуерни проблеми и диагностика, профилактика или почистване на компютърните системи при необходимост. Колкото пъти е нужно, толкова пъти наш специалист или екип ще Ви посети. Резултатите от нашата работа се виждат в безпроблемното функциониране на Вашата техника. Добра профилактика увеличава живота на Вашия хардуер.

Преференциално отношение

Да пазарувате компютърно оборудване, консумативи и др. на преференциални цени (по-ниски от тези в магазининната мрежа) PC–HOSPITAL.EU

Безплатно

Безплатна доставка, монтаж и инсталация на IT оборудване, както и обективни консултации за покупката на такова. Безплатно извозване и бракуване на остарялата техника.

Независимост

Договорът за абонаментна компютърна поддръжка не Ви обвързва да купувате компютърно оборудване от "ЛИП Трейд" ООД. Можете да пазарувате, откъдето искате. Наш ангажимент от договора за поддръжка е тази техника да бъде монтирана и инсталирана във Вашия офис.

Бързина

Реално по проблема на клиента започва да се работи веднага след регистриране на обаждане или получен мейл, описващ детайли от него. Безплатни помощ, консултации и препоръки в реално време – “help desk support” с помощта на Team Viewer. Около 80% от възникналите IT проблеми се решават в рамките на тел. разговор (5-10 минути), който правите, за да регистрирате проблема в "ЛИП Трейд" ООД. Достатъчно е да имате интернет. Наш специалист от call-центъра влиза дистанционно и решава проблема. Разрешението за дистанционен достъп се дава с команда на проблемния компютър от Вас или Ваш служител. Техническите лица не могат самоволно да влизат във Вашия компютър, когато си поискат. Тук може да видите инструкцията за качване на програмата http://www.liptrade.eu/images/remote_support/LIP_Remote_Support.pdf Времето за посещение на адрес е от 2 до 8 раб. часа, когато проблема не може да се реши дистанционно.

Удобство

Осигуряване на заместващ монитор или принтер до отремонтирането на дефектиралия такъв. Вашият служител няма да стои без работа, защото монитора му е на ремонт.

Експертиза

Имате на разположение мнението и препоръките на висококвалифицирани IT специалисти по всяко време и за всякакви въпроси. Обучение на вашия персонал относно правилната експлоатация на компютърно и мрежово оборудване. Анализ и препоръки за подобряване работата на комп. оборудване, мрежата, защита на информацията, автоматично архивиране и др.

Сигурност на фирмените данни

60% от фирмите, които са загубили фирмени данни поради каквато и да е причина до 2 години фалират. Това е статистиката."ЛИП Трейд" ООД има работещи стратегии по архивиране на данните на своите клиенти. Независимо, че това е автоматизиран процес, наш служител влиза на определен период от време и проверява дали всичко по организирания архив се изпълнява точно. Ако има някакъв проблем, моментално се взимат мерки.
В „ЛИП Трейд“ ООД действат строги политики по конфиденциалност. До паролите на нашите клиенти достъп имат само админстратори 2ро ниво, например. При напускане на служител от такъв ранг в следващите 24 часа се сменят всички пароли на клиенти за външен достъп. По този начин гарантираме и защитаваме сигурноста на клиентите си. При нас има внедрена политика по паролите.

Мониторинг

"ЛИП Трейд" ООД разполага със собствена разработена система за следене на статуса на всички важни IT устройства (сървъри, NAS устройства, големи копирни машини и др.) при клиента в реално време. Голяма част от хардуерните проблеми се отстраняват превантивно преди да се е стигнало до критична ситуация – внезапно спиране на сървър, спиране на архив и др. Самия клиент лесно може да анализира кога дадено IT устройство е на ръба на своя потенциал и така лесно да планира бъдещи инвестиции в своята IT инфраструктура.

Отчетност

За всеки казус при Вас се съставя протокол, който се пази при нас. Ако е на място, се попълва формуляр „Сервизен протокол“ ДК Н 02 и после се вкарва в тикет системата на „ЛИП Трейд“ ООД. Ако е отдалечено решението на проблема, то се вкарва направо в електронен вид в тикет системата на фирмата. В този протокол се описва какво е правено, от кой е правено, кога е правено и какво следва да се направи. Архив в електронен вариант се пази в „ЛИП Трейд“ ООД и може да бъде предоставен по всяко време при поискване на клиента. Задачата е да следи за правилното и своевременно обслужване на наличната техника, както и дали има повтаряемост на даден проблем. Решаваме причината, а не следствието на всеки един IT проблем. При Ваше желание, копие на „Сервизния протокол“ от посещението може да се оставя и съхранява при Вас. До момента имаме успешно решени над 46 000 IT казуса от различно естество.

Свобода

Не се налага да се съобразявате с настроението и възможностите на 1 лице, което държите на заплата и за което се съобразявате с отпуски, болнични и др. Всеки един техник има ограничени възможности за реакция, действия и услугата, която получавате не може да се сравни с тази, която може да получите от цял екип специалисти, които ежедневно решават всякакви IT казуси. С вътрешните правила и процедури "ЛИП Трейд" ООД се стреми да гарантира едно високо качество на обслужване независимо кой служител работи по Вашата заявка.